Friskvård på din arbetsplats

Har din arbetsplats investerat i friskvård? Vi hjälper er med proaktiva insatser för individens hälsa som ger framgång, hälsa och välmående!

I företag och organisationer så är stress idag ett naturligt inslag som kommer att finnas där och påverka hur  vi presterar. Det är stora kostnader för ett företag när en kollega är sjukskriven eller mår dåligt och ej kan utföra sitt jobb på bästa sätt. Man brukar säga att varje dag som vi är sjukskrivna kostar 10% av vår månadslön. 

MEDVETEN LIVSSTIL SVERIGE AB jobbar med att ta fram enkla proaktiva strategier för företag som vill att deras personal ska må bra och kunna prestera på toppen av sin kapacitet.  

Utmaningen för både företag och anställda är att förstå vilken plats som rörelse och bra mat behöver få i vårt liv och lyfta upp det högre på dagordningen. Det som ni kan göra dagligen är det som är den vinnande faktorn och utan skam eller pekpinnar så kan vi göra något konstruktiv åt det utan att det kostar mycket tid eller pengar.

Jag hjälper er att ta steget från vetskap om sitt hälsoläge till att med enkla vardagliga lösningar ta tag i sina utmaningar och leva efter dem.

 

Arvode 2019

  • Kvartsdag (2h) – från 2400 kr
  • Halvdag (4h) – från 4800 kr
  • Heldag (8h) – från 8600 kr

ex.moms

 

 

Rörelsestation

  • 1 st = 995 kr
  • 3 st< = 895 kr/st

I rörelsestation ENKEL så ingår 1 st gummiband med fästkrok och ett träningsprogram med 3-5 st övningar där du kan scanna en QR-kod för att se övningarna i videoformat. Du får även en väggtext som säger ”Allt är bättre än ingenting!”.

ex. moms

Infästning av stationer i väggen tillkommer.