Hälsosamtal & Kroppsmätning

Med hjälp av den senaste tekniken hos min kroppscanner Inbody 270 gör jag en objektv mätning av din kropp där du direkt får detaljerade svar på hur sammansättningen av visceralt fett, underhudsfett och muskler ser ut i din kropp.

Du får svar på om du ligger på en hälsosam nivå, utifrån din ålder, längd och kön.

Ett viktigt svar som du får vid mätningen är vilken nivå av visceralt fett som du har. Detta är fettet som ligger runt våra inre organ och isolerar dem. Vid rätt nivå är det bra för oss men vid en för hög nivå så ökar risken att vi drabbas av diabetes typ 2, högt blodtryck eller hjärt/kärlsjukdomar med 50%. 

En hög nivå av visceralt fett beror till stor del på stress samt hur vår kost ser ut. Där skräpmat, alkohol och hårt processad mat är de största bovarna.

Utifrån det resultat som du får vid  mätningen så kan jag guida dig kring vad som är viktigt att tänka på och vilka önskade förändringar som du kan göra med hjälp av rörelse, träning, kost och mental inställning.

Jag rekommenderar dig att göra minst 2 mätningar varje år för att få ut bäst effekt av dina kroppsmätningar och möten med mig.

TIPS: Samla familjen eller dina vänner och bjud hem mig för ett Hembesök där ni alla gör en mätning

Pris

  • Hembesök 90 min* – 1495 kr
  • Mätning + samtal 15 min – 295 kr 
  • Mätning + samtal 30 min – 495 kr

ink. moms

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att göra din kroppsmätning.

*Tillkommer milersättning om 18,50 kr/mil.

Resultat kroppsmätning

Förklaring till alla resultat från din kroppsmätning.